1800-tallet - Kierkegaards København med Christian Donatzky

// 1800-tallet - Kierkegaards København

History Tours fejrer 200-året for Søren Kierkegaards fødsel i 1813 med denne jubilæumsvandring. På vandringen hører deltagerne om den store filosofs liv og forfatterskab, om Guldalderens København og de store begivenheder, der indrammede Kierkegaards liv - Napoleonskrigene, statsbankerotten og folkestyrets indførsel.

Fra Højbro Plads går turen forbi Christiansborg til Bibliotekshaven med statuen af Kierkegaard. Herfra går turen til næsten alle Kierkegaards boliger i København. Vi går i Kierkegaards fodspor på de ruter, han gik så mange gange. Vi går forbi Nytorv, hvor barndomshjemmet lå. Derefter går turen forbi Kierkegaards sidste bolig i Skindergade og forbi Vor Frue Kirke; centrum for den officielle statskirke, som han kæmpede så hårdt imod. Vandringen fortsætter ad Nørregade, hvor han skrev hovedværket Enten-Eller. Turen fortsætter til Kultorvet, hvor han boede som studerende, og slutter i Rosenborggade, hvor han skrev Sygdommen til Døden.

Bestil turen nu

// Kom i kontakt med os

Har du spørgsmål til historiskebyture.dk kan du altid skrive til os på janssen.cph@gmail.com. Vi hører også meget gerne om forslag til nye byture og lignende.