Vælg en bytur i kategorien: Konger og kendisser

// Konger og kendisser

 1. 1600-1800 - Corfitz Ulfeldts København

  Corfitz Ulfeldt nåede at blive rigets mægtigste mand, inden han spillede rollen som landsforræder. På turen hører deltagerne om Corfitz Ulfeldts og hustruen Leonora Christinas storhed og fald.

  Læs mere og bestil byturen


 2. 1800-2000 - Frederik 7.'s København

  I Frederik 7.'s regeringstid blev Grundloven vedtaget, Danmark var i krig med Det Tyske Forbund og voldene faldt i København.

  Læs mere og bestil byturen


 3. 1800-2000 - H. C. Andersens København

  København bliver et kulturelt centrum, hvor H.C. Andersen kæmper for at blive anerkendt. Byen summer af kultur og debat. Demokratiet bliver indført i Danmark og København.

  Læs mere og bestil byturen


 4. 1800-tallet - Fru Heibergs København

  Johanne Luise Heibergs var 1800-tallets største skuespillerinde og dominerede Det Kongelige Teaters scene. Hendes liv en del af en brydningstid mellem enevælde og demokrati, romantik og realisme.

  Læs mere og bestil byturen


 5. 1800-tallet - Kierkegaards København

  På vandringen hører deltagerne om den store filosofs liv og forfatterskab og om de store begivenheder, der indrammede Kierkegaards liv - Napoleonskrigene, statsbankerotten og folkestyrets indførsel.

  Læs mere og bestil byturen


 6. 1900-tallet - Pontoppidans København

  Hør om Pontoppidans liv og forfatterskab, som også fortæller om samfundsudviklingen, hvor Det Moderne Gennembrud, Industrialiseringen og den demokratiske udvikling ændrede Danmark.

  Læs mere og bestil byturen


 7. 1900-tallet - Svend Asmussens København

  History Tours fejrer Svend Asmussens 100 års fødselsdag med denne byvandring. På vandringen hører deltagerne om Svend Asmussens liv og karriere, men også om jazzens København.

  Læs mere og bestil byturen


 8. Assistens Kirkegården (tur eller foredrag)

  Assistens Kirkegård Assistens Kirkegård på Nørrebro er snart 250 år gammel. Fra lille fattigkirkegård voksede den til en mondæn begravelsesplads for vek

  Læs mere og bestil byturen


 9. Frederiksborg Slot

  Frederiksborg Slot: rundgang omkring og i slottet

  Læs mere og bestil byturen


 10. Johann Friedrich Struensee

  Tur 12: På sporene efter Joh. Friedr. Struensee i Københavns indre by På vor byvandring vil vi opsøge historiske vidnesbyrd efter den tyske læge og diktator Johann Friedrich Struensee, hvis skel

  Læs mere og bestil byturen


 11. Max Hansen - Herr Leopold (foredrag)

  Max Hansen – Herr Leopold Foredrag Skuespilleren, sangeren, tekstforfatteren og revystjernen Max Hansen har i Danmark og Tyskland altid haft en wiener flair over sig, selv om han var dansk-tysk

  Læs mere og bestil byturen


 12. På spor af komponisten C.E.F. Weyse

  En to timers gåtur forbi historiske adresser med tilknytning til Danmarks store komponist Christoph Weyse (1774-1842). Vi mødes foran Tre Hjorter , Vestergade 12 og slutter i den Reformerte Kirke.

  Læs mere og bestil byturen


 13. Renæssancetur i København

  Renæssancetur i København Vi skal høre om vores mest aktive konge, Christian den 4., se hans nye by Christianshavn, hans nye krigshavn og hans nye sommerslot, Rosenborg.Vi skal høre om hans børn

  Læs mere og bestil byturen


// Kom i kontakt med os

Har du spørgsmål til historiskebyture.dk kan du altid skrive til os på janssen.cph@gmail.com. Vi hører også meget gerne om forslag til nye byture og lignende.